Ajattelin esitellä hieman heinäkuisen Italian-matkani löytöjä ja vähän muutakin. Olin siis viikon Italiassa, lensimme Venetsiaan ja sieltä siirryimme muutaman päivän kuluttua junalla Veronaan. Kaiken kaikkiaan matka oli erinomainen, vaikka lämpötila olikin turhan korkea ( about 40 astetta joka päivä) varsinkin kun ottaa huomioon etenkin Venetsian turistimäärän. Olen lukenut italiaa nyt vuoden ja täytyy kehaista etten puhunut englantia kuin pari kertaa koko matkan aikana.
Venetsiassa tyydyin enemmänkin ihailemaan rakennuksia kuin ostamaan vaatteita, mutta Verona oli shoppailijalle lähes unelma.
806706.jpg

  • tummansiniset nahkaballerinat rusetilla, 49 e
  • ruudulliset vansin prison issuet, 35 e (50% alennuksessa)
  • Batan hassut sandaalit kultanapeilla, 30 e

806703.jpg

Printtipaidat, molemmat Volcomin. Satuin Italiaan hyvään ajankohtaan kun joka kaupassa oli vielä ale. Nämäkin paidat olivat normaalisti hinnaltaan n.35 euroa, mutta sain molemmat yhden hinnalla alennusten vuoksi.

Lisäksi ostin tietysti lehtiä, Vogue, Elle ja Glamour lähtivät mukaan kuten myös Venetsian biennaalista hankitut pari siistiä katutaidekirjaa. Ostin myös kolmannen t-paidan ja pari perustoppia, niistä kuvaa jatkossa päivän asujen yhteydessä.