Päivitysten määrä on ollut olematon viime päivinä. Viikko sitten maanantaina alkoi koulu ja tiistaina lähdin pariksi päiväksi Tukholmaan. En ole koskaan ymmärtänyt miksi kaikki muotibloggaajat ovat aivan innoissaan Tukholmasta ja rakastavat Ruotsia, mutta sekin selvisi nyt minulle !
Koko kaupunki todellakin on täynnä toinen toistaan siistimpiä vaatekauppoja. Aikaisemmin olen käynyt Tukholmassa vain ohimennen mutta nyt oli aikaa tutustua kaupunkiin hieman paremmin. Esimerkiksi Velourin ja Pourin vaatteet olivat aivan ihania ja alennuksessakin, mutta rajallisen rahamäärän takia mukaan tarttuivat "vain" nämä:

        839319.jpg
       839346.jpg
       839324.jpg

  • ruudullinen a-linjainen ohut toppi, Att/Åhlens, 249 kr
  • korkeavyötäröiset shortsit, Zara 299 kr
  • harmaa iso pitkä villatakki, Åhlens 299 kr (hyi mikä tahra päiväpeitossa)
  • punainen oversize-laukku, 299 kr
    + Ruotsin Elle ja Modette tietysti sekä aurinkolasit eilen kirppikseltä 50 snt !

 Olen ihastunut noihin shortseihin, korkea vyötärö hoikentaa ihan selvästi ! Ainut huono puoli on vain se, etten koulussa jotenkin osaa pitää lyhyitä shortseja, tulee kamalan alaston olo enkä oikein tykkää laittaa shortsien alle leggingsejäkään.
Korkeavyötäröiset housut ovat mielestäni muutenkin erittäin käyttökelpoiset. Omistan yhdet Tiger of Swedenin korkeavyötäröiset stretchpillifarkut ja täytyy myöntää niiden olevan minulle koskaan parhaiten istuneet farkut. Tosin itse en osaa käyttää korkeita farkkuja niin että paita olisi housujen sisässä, sen verran hassuilta ne näyttävät takaapäin jopa langanlaihalla ihmisellä ! Olen siis tähän mennessä turvallisesti pitänyt toppeja ja paitoja korkeavyötäröisten housujen päällä, miten te ?

Tukholma on oikeasti vaan niin täydellinen kaupunki ! Talot ovat ihania, ihmiset upeita ja ystävällisiä, vaatekaupat tyylikkäitä ja ravintolat mukavia. Lähes kaikkien muidenkin muotibloggaajien tavoin minäkin siis loppujen lopuksi asuisin mielelläni naapurimaan pääkaupungissa.